راهبند الکتروهیدرولیک بهتر است یا الکترومکانیک

راهبند میله ای که به اختصار به عنوان راهبند شناخته می شود، پرکاربردترین وسیله به منظور کنترل تردد در ورودی پارکینگ ها می باشد که در محل های پرتردد نظیر پارکینگ پاساژها، بیمارستان ها و مراکز دولتی مورد استفاده قرار می گیرد.

از نظر مکانیزم محرک راهبندها به دو دسته الکترومکانیک و الکتروهیدرولیک تقسیم بندی می شوند. در ادامه درخصوص عملکرد هر یک از این مکانیزم ها توضیحاتی ارائه شده است.

راهبند الکترومکانیک:

این نوع از راهبندها دارای یک موتور الکتریکی می باشند که نیروی محرک آن از طریق گیربکس به میله منتقل شده و آن را به حرکت در می آورد. درون محفظه راهبند از یک فنر برای متعادل کردن وزن میله استفاده می شود. با این کار می توان با یک موتور کوچکتر میله را به حرکت درآورد ضمن آنکه فشار کمتری بر روی موتور منتقل می شود. استهلاک قطعات مکانیکی در مکانیزم انتقال قدرت باعث شده که از این نوع راهبندها در محل هایی با تردد پایین استفاده شود. به طور معمول راهبندهایی با موتور 220 ولت برای تردد در حدود 30 تا 35 مرتبه در ساعت مورد استفاده قرار می گیرد. البته راهبندهای داری موتور 24 ولت به علت استهلاک پایین تر و تولید گرمای کمتر برای محل های با تردد بالاتر (حدود 50 مرتبه در ساعت) مورد استفاده قرار می گیرند.

درب اتوماتیک - راهبند - پویا در - اپریماتیک (Aprimatic)

راهبند الکتروهیدرولیک:

همانطور که از نام این نوع راهبندها مشخص است، نیروی محرک آنها از طریق پمپاژ روغن تامین می شود. درون محفظه این نوع راهبندها یک پمپ و مخزن روغن به صورت یکپارچه قرار دارد. با روشن شدن موتور، روغن از طریق شلنگ به درون سیلندر پمپاژ شده و باعث حرکت پیستون درون سیلندر می شود. انتهای آزاد پیستون از طریق یک بازوی محرک باعث حرکت میله راهبند می شود. حجم روغن پمپاژ شده توسط موتور عامل مهمی در تعیین قدرت راهبند می باشد. در این نوع از راهبندها بر اساس طول میله از یک و یا دو عدد سیلندر برای انتقال قدرت هیدرولیک به میله استفاده می شود. همچنین همانند راهبندهای الکترومکانیک از یک فنر برای بالانس کردن وزن میله استفاده می شود. با این کار فشار حاصل از حرکت دادن میله راهبند بر پمپ هیدرولیک کاهش یافته و بازده عملکرد آن افزایش می یابد. راهبندهای الکتروهیدرولیک به علت استفاده کمتر از قطعات مکانیکی استهلاک کمتری داشته و همچنین به علت غوطه ور بودن موتور درون روغن حرارت راحت تر دفع شده و کمتر داغ می شود، بنابراین از راهبندهای الکتروهیدرلیک برای محل هایی با تردد بالا (تا 70 مرتبه در ساعت) استفاده می شود.

راهبند SEA ایتالیا - پویا در

 

اطلاعات تماس

تهران- آزادگان-جنب پل صنیع خانی-مجتمع تجاری آهن مکان- فاز 2 غربی-

          پلاک 413

تلفن تماس شرکت:   55445613 | 55445614

تلفن واحد خدمات:     55534956

info@pooyadoors.ir

پرتال اخبار