مدیریت هوشمند ساختمان (BMS)

کنترل عملکرد بخش های مختلف ساختمان نظیر روشنایی واحدها، تهویه مطبوع داخل مجموعه و عملکرد درب های ورودی در هر لحظه و بر حسب شرایط داخل و خارج ساختمان وظیفه اصلی سیستم مدیریت هوشمند ساختمان (BMS) می باشد. BMS مخفف عبارت لاتین Building Management System می باشد. به کنترل یکپارچه عملکرد بخش های اصلی ساختمان، سیستم اتوماسیون ساختمان (BAS) نیز گفته می شود. BAS مخفف عبارت لاتین Building Automation System می باشد. به طور کلی به منظور فرآهم شدن امکان کنترل همزمان امور مربوط به تهویه مطبوع و روشنایی و عملکرد درب ها و پنجره ها در یک مجموعه نیاز است که تعدادی سنسور به منظور تعیین شرایط داخلی و خارجی ساختمان در هر قسمت از ساختمان قرار داده شود. این سنسور ها اطلاعاتی نظیر دمای داخل ساختمان، میزان رطوبت در داخل، دمای خارج از ساختمان، میزان نور خورشید، وضعیت بارندگی و تعداد افراد داخل ساختمان را دریافت می نمایند و این اطلاعات را به واحد پردازنده مرکزی انتقال می دهند. وظیفه پردازنده مرکزی تحلیل اطلاعات دریافتی از سنسورها و اعمال دستور به محرکها براساس برنامه های از پیش تعیین شده می باشد. محرک های تحت کنترل سیستم BMS عبارتند از میران نور چراغ ها، عملکرد پنجره و درب های اتوماتیک، عملکرد تهویه مطبوع. در این شرایط امکان کنترل هماهنگ تمامی مواردی که تعیین کننده میزان آسایش افراد در داخل مجموعه می باشد فراهم می گردد. 

درب اتوماتیک - جک پارکینگ - راهبند - پویا در

علاوه بر موارد فوق، سیستم مدیریت هوشمند ساختمان در مواقع اضطراری نیز نقش موثر و حیاتی دارد. به عنوان مثال با اتصال سنسورهای تشخیص آتش به BMS در هنگام بروز آتش سوزی بلافاصله آبفشان های واحد هایی که دچار آتش سوزی شده فعال می گردد و همزمان درب های اتوماتیک در خروجی باز می شود و همچنین کانال های تهویه مطبوع بسته شده تا از انتقال آتش به سایر واحد ها جلوگیری شود. همچنین با اتصال سنسورهای تشخیص حرکت به سیستم مدیریت هوشمند ساختمان می توان در هنگام خالی بودن ساختمان، ورود افراد را تشخیص داد و با با فعال کردن آژیر خطر، قفل کردن درب های اتوماتیک وروردی و خروجی و برقراری تماس با نزدیکترین مرکز پلیس از وقوع سرقت جلوگیری کند.

درب اتوماتیک - جک پارکینگ - راهبند - پویا در   درب اتوماتیک - جک پارکینگ - راهبند - پویا در

استفاده از سیستم مدیریت هوشمند برای ساختمان ها به علت نیاز به بسترسازی مناسب برای ایجاد ارتباط میان سنسورها و واحد فرمان و محرک ها، هزینه اولیه بالایی دارد ولی به علت صرفه جویی هایی که در هزینه های جاری به همراه دارد در کل موجب کاهش هزینه های ساختمان می گردد. از طرف دیگر افزایش آسایش افراد در داخل ساختمان و افزایش ایمنی در مواقع اضطراری مانند آتش سوزی و سرقت از دیگر مزایای بهره گیری از سیستم مدیرت هوشمند ساختمان می باشد.

 

 

 

اطلاعات تماس

تهران- آزادگان-جنب پل صنیع خانی-مجتمع تجاری آهن مکان- فاز 2 غربی-

          پلاک 413

تلفن تماس شرکت:   55445613 | 55445614

تلفن واحد خدمات:     55534956

info@pooyadoors.ir

پرتال اخبار